God kväll!

Idag har mamma varit här så jag har fått mycket gjort under dagen; jag har styrketränat, hämtat ut paket, handlat, köpt sushi, kikat in på Nilssons möbler för att kolla upp tavellister (vilket de hade), köpt sprejfärg i byggbutiken, duschat, tvättat håret och haft utvecklingssamtal med sonens lärare. Mycket trevlig och varierande dag!

Ikväll har jag startat upp min nya iPhone (jag band mitt mobilabonnemang, hade obundet innan). Jag fick också igång min nya skrivare inköpt på rea, en gigantisk sak från Lexmark med både skrivarfunktion, kopiator, fax (fast det struntar jag i att koppla in) och scanner. På fredag skickas min nya bärbara dator (jag band mitt bredband). Jag är så på G och sugen på att tänka som en företagare igen, nätverka o.s.v.. Jag har rensat bort allt gammalt (t.ex. ett trist aktiebolag som aldrig kom igång) och kommit i kapp med allt och det känns mycket bra.

Imorgon kommer svärmor för barnpassning några timmar. Då blir det mer jobb, mest framför datorn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.