Boots med lagom klack

Det finns inte på kartan att jag skulle kunna gå med 10 cm-klackar till vardags, inte som det ser ut just nu. Mina leder är fortfarande instabila efter graviditet och amning. Det finns många skäl till att man inte vill ha höga klackar till vardags, det är verkligen inte bra för foten om jag får vara så trist att påpeka det, men en liten klack förhöjer ofta en outfit, det ska medges. Tur att Vagabond har snygga, rejäla skor i skinn med just precis lagom klack. De här bootsen med en klack på 5 cm hittade jag hos Nelly. Glömmer att kika på skor där men det finns en uppsjö av skor också, inte bara kläder.

Jag håller mig till max 7 cm till vardags. Vad har Du för maxklack?

1 Comment

  1. Elinor
    29 January 2013 / 16:28

    Dom bootsen var snygga! Själv är jag så tråkig när det gäller vardagsskor. Blir bara nästan eller helt platta tyvärr. Men haffade ett par Ecco Jaffna för en ganska billig peng på rean. Klacken är 7,5 cm. Så det kanske kan kanske bli en liten höjdskillnad framöver, vem vet… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.