Hittat kurser och utbildningar

Som jag har gått igenom alla möjliga kurser som finns inom e-handel och mode/skönhet och nu har jag har äntligen hittat tre jag vill gå. Två av dem är på distans (en i England och en i Sverige) och en kortare helgkurs i Sverige. Det blir en perfekt blandning och ger mig en unik tvärvetenskaplig kombination av kunskaper. Det bästa är att jag kan blogga på m.m. samtidigt och till och med dra nytta av mina nya kunskaper allt eftersom.

Som en liten förklaring varför jag inte har kunnat fokusera på bloggen de senaste dagarna. Men nu är det klart och jag ska fokusera på träning och blogg ikväll. Ska hämta ut min nya digitalkamera också så det kan bli lättare att ta bättre bilder samt outfits. 🙂

4 Comments

 1. Yvette
  17 January 2013 / 15:23

  Är det något du vill dela med dig av….vad gäller distansutbildningarna mode/skönhet 😉
  Ser framemot dina shoppingtips och nya bilder

  • 17 January 2013 / 21:37

   Japp, jag berättar när jag kommit igång. 🙂

 2. 19 January 2013 / 20:23

  Spännande att plugga på distans! Lycka till med studier – ska du välja allesammans?

  • 19 January 2013 / 21:37

   Börjar en i vår som jag hoppas bli klar med senast i sensommar och sedan söker jag två andra kurser jag tänkte försöka gå till hösten. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.