Duracellkanin

Jag har blivit kallad duracellkanin här hemma och med dåliga nätter då de två små har börjat vakna i flera omgångar efter varandra så måste jag börja prioritera annorlunda. Har insett att jag inte kan hinna allt, så fr o m nu så ska jag prioritera efter denna ordning:

1. Sova när det finns möjlighet.
2. Familjen.
3. Göra det nödvändigaste och strunta i dammråttorna.
4. Blogga!
5. Träna. Öka från en till två gånger i veckan men strunta i det om föregående natt har inneburit mycket vaka.
6. Stirra i taket 5 min per dag då jag inte gör något annat.
7. Inte göra fem saker samtidigt utan vara mindre flexibel. Tänka som en karl helt enkelt. 😉
8. Boka in något skoj själv varannan månad.
9. Göra klart första barnboken (kommit halvvägs) och skicka in den någonstans.
10. Planera jobb och liknande i höst när de små ska skolas in. Egen eller anställd?

2 Comments

  1. Eva
    8 January 2013 / 09:24

    Tack för intressant läsning. Är själv i liknande sits, så många idéer och saker som borde göras, men vad ska väljas och i vilken ordning. Blev inspirerad att själv också fundera vad som känns viktigast för mig/oss i familjen och att göra klart en sak innan nästa påbörjas. Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.