God fortsättning på julen

Skön julstämning här. Ingen stress alls – de senaste 5 minutrarna. 😉 Men oj vad stressigt det var dagarna innan julafton, och ändå tyckte jag att jag var tidig som började baka julkakor i november. Ska skriva en jullista till nästa jul som jag kan gå efter.

Idag har vi bara varit hemma och fixat allt som blivit eftersatt och packat upp paketer. Barnen har nya leksaker att greja med och deras garderober är välfyllda och gammalt är bortrensat. Underbart! Och själv fick jag en massa fint också. För mycket skulle jag vilja säga. 🙂

Nu ska jag koppla in DVD:n som sambon fick i julklapp. Jag hoppas att alla sover bra ikväll så jag hinner fixa lite till.

God fortsättning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.