Avklippta rosor

20121210-231340.jpg

Rosorna jag fick för snart en vecka sedan hade börjat att hänga så jag klippte av stjälkarna och satte dem i en hjärtformad, låg glasvas. Ganska fint tycker jag!

Jag tycker det är himla skoj med inredning just nu. Ska piffa till här hemma i januari när pyntet tas bort genom att hänga upp fler tavlor och rensa bort onödiga saker. Sedan drömmer jag om ett större hus nu när vi är fem i familjen. Känns som om allt är för litet här – hallen, köket, antal rum m.m.. Om tre till fyra år kan vara lagom, då tror jag att förutsättningarna är perfekta, och stora sonen ska ändå byta skola då och det går att välja kommun/ort lite mer fritt. Kan tänka mig ett flertal ställen men absolut inte Malmö eller för stor ort. Jag är verkligen ingen stadsmänniska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.