Läsarfråga om Odd Molly-koftor


Foto: Jag den 28 februari 2011. Koftan funkar väldigt bra när man är höggravid också.

Läsaren Emmi skrev så här:

Hej Kathe! Toppenbra julklappstips! Jag har för mig att du har en eller flera Odd Molly lovely knit-koftor. Jag ska köpa en och ha till jul och tänkte höra hur de är i storlekarna? Jag har strl 38 i vanliga fall och har blivit rekommenderad en strl 2. Hur är de i ärmarna? Korta? Sen är jag även i valet och kvalet mellan ull eller bomull. Har du några tips ang. detta? Tänkte nämligen beställa från internet, man kan ju alltid skicka tillbaka, men det är trevligast när det blir rätt direkt 🙂 Jättetacksam för svar!

Vad roligt att du frågar om just detta för när det gäller Odd Molly lovely knit-koftor har jag mycket bestämda åsikter. 🙂 Jag har haft en i ull och har två av bomull i garderoben. De i bomull är helt klart att föredra. De i ull är extremt varma och inte lika följsamma mot kroppen samt något små i storleken. Jag får ha stl 2 i ull och har stl 1 i bomull. De i bomull funkar året om och är mina mest använda koftor. Så slå till på bomull i stl 1 om du brukar ha 36 till 38 upptill. Välj en bomullskofta från pre-spring som snart börjar att säljas (har redan börjat säljas?) eller reafynda i någon outletavdelning.

Lycka till och hoppas att du blir lika nöjd som jag! 🙂

Tips på inköpsställen: Country Dreams, Nelly, Tintin Style, Folk och Odd Mollys egen webbutik.

3 Comments

 1. 7 December 2012 / 09:31

  Yes håller med Käthe!
  Den i bomull är bäst!
  och den är verkligen en användbar kofta som alltid funkar 🙂

  Hoppas du mår bra och får en fin helg! kram

 2. Emmi
  7 December 2012 / 10:59

  Å tusen tack för hjälpen, då får det absolut bli en i bomull! Nu gäller det bara att bestämma sig för vilken färg..:) Och tack för en jättebra blogg 🙂 Trevlig helg!

 3. 7 December 2012 / 19:48

  Jag har en puderrosa i bomull, och älskar den! Passar till allt. Jag är en normal 36:a och har strl.1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.