Onödigt jobb

20121203-213419.jpg

Testade tidigare Panduros cupcakemix och det blev kanon -OK ätbara muffins där grejen är att dekorera med barnet/barnen. Kul och enkelt! Idag testade jag att göra macaroons till min födelsedag imorgon men de blev inte alls trevliga. Färgsatta med röd färg och smeten blev då fräscht rosa, men efter gräddningen blev de tråkigt laxrosa. Smörkrämen blev än värre, totalt smaklös och inte ens mina taffliga försök att smaksätta den med citron lyckades. Så nu har jag ett gäng macaroons i kylen som jag får försöka tvinga i icke ont anande folk imorgon.

P.S. Gjorde min favoritchokladkladdkaka också och den hoppas jag blev bra. 🙂 Nu är planerna att måla naglarna julröda och sedan ta en paus i form av bloggande. Ni ville ju ha julklappstips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.