Skulle jag inte blogga idag?

Attans, blev ingen bloggning idag heller. Jag var uppe större delen av natten så jag orkade inte med något extra under dagen (dessutom var de helt osynkade och sov och åt på skilda tider) och i eftermiddag kräkte Chloé så det var bara att ställa in kvällens middag ute och morgondagens oxrullader. Riktigt trist!

Det är just vid sådana här tillfällen det känns jäkligt bra att ha hunnit julpynta lagom mycket inför första advent. Ingen stress alls, med andra ord. Den här helgen får vara en lugn helg där vi satsar på att få barnen friska inför nästa vecka. Hinner jag med något extra så är det bara bonus. Ska fundera på vad som känns viktigast i så fall.

Trevlig helg! 🙂

4 Comments

 1. anna
  24 November 2012 / 08:33

  Mera jul inspirations bilder!!!!

 2. Anna O
  24 November 2012 / 13:40

  Jag väcktes av att Tyra kräktes på mig vid 05-tiden! Härligt :-). Bara att släpa ut mig och henne i duschen medans mannen renbäddade… Sen somnade hon om till halv åtta, men inte jag… Så nu är hon hur pigg som helst, medans jag känner mig som en zombiemamma! ;-). Men frisk luft och sol gör det liiite bättre! Tänkte bara att jag måste fråga om dina twins. Bara en månad äldre än min Skrutt, så det är kul att läsa om dem. Iaf, går det att påverka deras tider? Alltså kan du få de in i samma ät-och sovmönster om du tex väcker den ena när den andra vaknar och ger de mat på samma tider?

  • 30 November 2012 / 08:48

   Till viss del, men de har olika sömnbehov. Märker nu tydligt att barn är väldigt olika. 🙂 Hektor är t.ex. morgonpigg och Chloé ligger gärna och drar sig. 🙂 Men det blir att man får väcka den som är mest seg, såvida de inte är förkylda och behöver mer sömn eller liknande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.