Tisdag kväll

Alla sover just nu och jag sitter med blåbärskesella och mandlar framför datorn och njuter. Har inte hunnit blogga så mycket de senaste dagarna då jag fokuserat mycket på att röja, julpynta och baka julkakor när jag haft några minuter över. Än så länge har det blivit lussekatter, kolakakor och idag mjuk pepparkaka. Snart ska jag börja packa in julklapparna till barnen. Känns bra att vara ute tidigt i år, så att man kan få bubbla i julmys i december och slippa stress.

I helgen firar jag och sambon 18 år så då tänkte vi gå ut och äta med vänner. Det blir också de obligatoriska oxrulladerna hos släkten, något som mormor införde för en herrans massa år sedan.

Jag gillar verkligen traditioner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.