Recension av den nya mascaran UNE Green Pride Volume

20120926-104419.jpg

Jag har använt mascaran Green Pride Volume från UNT i snart två månader och är himlans nöjd. Funkar bra både till vardags och fest. Den ger volym och hjälper till att hålla fransarna böjda (även en hel natt som jag ofrivilligt testade ;)) och klumpar inte ett dugg. Andra bra saker är att den bara kostar 169 kr, är lätt att få bort på kvällen (inte alls så jobbig som Lancomes t.ex.) och ska vara miljövänlig. Svårt annars att hitta miljövänliga och bra mascaror. Ger den faktiskt full pott! Jag kommer att köpa den igen (den jag använder nu fick jag som recensionsexemplar).

Läste att Lipglossbitch inte var nöjd med den, men det kanske kan ha göra med att jag bara lägger på en gång? Då sitter den bra på mig. Riktigt bra.

Mascaran går att klicka hem hos Eleven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.