Lyxar till det med morotssoppa

20121110-143433.jpg

Dricker ProViva med blåbär och ska snart mixa till en fantastisk god morotssoppa toppad med flingsalt. Ja, jag får försöka lyxa till det med de få råvaror jag har att välja mellan.

Jag tror jag åt för mycket i förrgår (bulkade! eftersom jag skulle träna, träningen gick dock fantastiskt bra så detta var ett trist bakslag) samtidigt som jag drack för lite och att kroppen svarade med att försöka få bort det. Ska bespara er detaljer. Men magen känns inte uppsvullen längre så nu ska jag satsa på flytande föda som är stoppande.

P.S. Vet ni förresten om kokosmjölk är OK för magen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.