Sov med smink i natt

Jag däckade med smink igår. Visst låter det som en galen ungdomsfest? 🙂 Men icke, jag skulle söva Hektor och hann därefter få Chloé att sova (medan gästerna åt efterrätten och drack kaffe) och sedan vaknade Hektor igen, och sedan Chloé och så vidare (medan gästerna hann knapra på godis). Vilken fars! *haha* Tur att jag hade mobilen med mig så jag kunde sms:a gästerna då och då och vara lite social. 🙂

Natten fortsatte på samma vis, så nu kommer vi aldrig att ersätta kvällsgröten med annan mat. Aldrig, aldrig! I morse klockan sju borstade jag tänderna och tvättade av sminket. Sedan fick jag sovmorgon till klockan tio. Ljuvligt!

Vi beställde med från Delikatessen och visst var det helt OK, men jag kommer ihåg deras buffér som ännu godare och lyxigare. Vet inte om jag blivit mer kräsen eller vad? Mer kött skulle jag också vilja ha på brickan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.