Mina träningsönskningar

Mamma frågade vad jag önskar mig när jag fyller år och nu har jag funderat. I kategorin träning så önskar jag mig mycket mer muskler. Vill bygga på åtskilliga kilon i rena muskler och det hoppas jag kunna göra när amningen är avslutad. Vågar mig inte på en gissning när det blir. Men vet ju av erfarenhet att det kan “vända” på några veckor bara. Jobbet får jag så klart göra själv och inte mig emot; försöker komma iväg och träna så fort det finns tillfälle. 🙂

En hjälp på vägen mot härliga muskler är ett fräscht linne från Casall som piggar upp min träningsgarderob och motivation.

Min bror tjatar på mig att börja använda aminosyror Amino-X med smak av Watermelon från BSN som jag ska ta före och under träning. Frågade särskilt om det var till nytta för mig som inte är bodybuilder utan bara en glad motionär (låter som en glad pensionär ;)), och JA, det skulle tydligen göra stor skillnad. Så då önskar jag en sådan burk.

Sedan så funderade jag på kettlebells men så kom jag fram till att bodybuilders inte tränar med kettlebells (tror jag?), så då kanske inte det är det mest effektiva när man vill få muskler.

Amino-X önskar jag mest! 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.