Gästskribent om härliga vinterkläder för den långa vintern

Det finns så mycket snygga och fräscha kläder i butikerna just nu, med härliga varma färger och tjockare tyger, man blir varm bara genom att titta på dem. Jag kan tycka att det är viktigt att köpa kläder i bra kvalité så de håller formen och inte går sönder i sömmarna efter några veckors användning, i alla fall när det kommer till ytterkläder, det måste vara lite mer slitstarka. Det finns otroligt mycket att fynda online, speciellt om man vill ha lite annorlunda kläder eller kanske vintage stil. Jag råkade på ett par lite annorlunda butiker på nätet när jag för ovanlighetens skull provade att spela online bingo hos Jackpotjoy, de har flera annonser på deras hemsida och några av dem såg ut att vara väldigt intressanta, speciellt för en mode bloggare som mig. Jag hade aldrig provat på att spela bingo på nätet tidigare men en vän till mig tipsade mig om att spela på Jackpotjoy för att det kan vara lite spännande sa hon, men jag tror inte att jag kommer bli någon gambler direkt.

I alla fall så på dessa annonser så hittade jag lite annorlunda små onlinebutiker som sålde både det ena och det andra. Man kan få mycket inspiration från de mindre butikerna som inte är lika mainstream som de stora butikerna är. Det är kul att hitta onlinebutiker där kläderna är handgjorda av någon som studerar mode eller liknande, där kan man verkligen hitta unika kläder och accessoarer som är riktigt snygga och om man köper en tröja eller kjol så kan man nästan vara säker på att ingen annan har en likadan.

6 Comments

 1. Cissi
  27 October 2012 / 19:21

  Fast var det en gästakribent eller en annons?
  Din blogg & dina regler såklart men jag vill markera att jag som läsare uppskattar tydlighet.
  Med vänlig hälsning,
  Cissi

 2. Petra
  28 October 2012 / 09:31

  Jag blir också lite fundersam, förstod inte riktigt vad budskapet med texten var. Enligt rubriken skulle det handla om härliga vinterkläder, en något missvisande rubrik.

 3. Maria
  30 October 2012 / 21:01

  Vad är det här? Smygreklam? Inte snyggt!

   • Maria
    31 October 2012 / 20:17

    Sorry, men det gör inte saken bättre. Spelar ingen roll vilken kategori det ligger som, det är gjort så det ska se ut som ett vanligt inlägg! Det är det som irriterar mig. Och vadå “gästskribent”? Det är ju en annons, reklam! Jag gillar det iallafall inte. Har läst din blogg länge men blir nu väldigt tveksam till att fortsätta. Synd!

    • 31 October 2012 / 22:37

     Det kan väl jämföras med tidningarnas promotion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.