Lördag kväll

Gud, vad bra det känns!! Jag har hunnit med massor av bra saker idag. Ja, sånt som dammsugning, torka golv, hänga upp tavlor, piffa till i tvillingarnas rum, tvättat gosedjur, letat fram gamla leksaker, hängt upp tonvis med tvätt, torkat av fönsterkarmar och bord, puffat kuddar, vikt filtar, plockat in kvistar av murgröna, fyllt kylskåp och skafferi efter storhandling och liknande göromål. För tio år sedan avskydde jag att städa men nu gillar jag att hinna det och få ordning.

Och jag har blivit effektiv som attan (mitt nya favoritord) de senaste två åren. Jag får tacka mina två yngste för det. De har utbildat mig bra. 😉

Imorgon belönar jag mig själv med styrketräning. Mina bihålor börjar äntligen ge med sig, efter en och en halv månads strul, så jag vågar ge mig på ett pass.

1 Comment

  1. anna
    21 October 2012 / 16:01

    Vilka fina barn du har! Är lite nyfiken på hur det går med xlash:en??? Jag började för 2,5 veckor sedan men kan inte se ngn direkt skillnad än…
    Mvh Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.