Ska vi vara fredagsfina imorgon?

Fler trötta mammor och icke-mammor som behöver pigga upp sig? Vad sägs om att vi piffar upp oss imorgon. Jag tänker mig strumpbyxor, klänning eller kjol, spetsiga skor och brunskuggade ögonlock. Kanske någon tjusig ring och sjal. Vete sjutton om jag hinner fixa naglarna, annars är det ett bra knep om man vill känna sig piffig. Kanske inte vågar rött, för någon kan vakna vilken minut som helst, men mitt ljusa från OPI torkar på en minut.

Vem är med på denna uuuuunderbara idé? Och redo att ta bild. Kanske ett återkommande tema “fredagsfin” här på bloggen med era bilder. Kom igen nu! 🙂

4 Comments

 1. 19 October 2012 / 05:46

  Jag är på! Läste ditt inlägg nu och insåg att jag hakat på ;D Det fick bli paljetter!

 2. Marina
  19 October 2012 / 07:47

  Jag är också på… Men det blir nog fin på mitt sätt, har inget paljettigt etc, men kan nog kitta något! Go fredag! Och ja jag är en trött mamma till snart 17 mån Sixten!

 3. 19 October 2012 / 08:00

  Det vore kul att haka på! Frågan är bara hur lätt det är i v 38+6…. Jag kanske får nöja mig med naglarna 🙂

 4. Pernilla
  19 October 2012 / 23:27

  Jag hänger gärna på det här nästa fredag, har haft fullt upp med pluggande hela dagen idag nämligen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.