Dove intensivbalsam för färgat hår

20121018-125443.jpg

Nu har jag börjat med Buzzador igen. Det går ut på att jag får hem en ny produkt som jag får testa tillsammans med vänner och bekanta. Idag fick jag hem en drös av Dove Colour Care Intensivbalsam (mindre förpackningar) som bara ska verka 1 minut. Här kan ni registrera er om ni också vill få produkter hemskickade gratis för test.

Det var en månad sedan jag blonderade håret och jag tycker fortfarande att utväxten är OK och ganska trevlig om man kan säga så. Upplevde att utväxten kom snabbare när jag slingade eftersom man inte slingar ända in i hårbotten. Fast om 2-4 veckor är det nog dags att fylla på utväxten igen. Ska testa Jane Hellen Mood den här gången då den har blått pigment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.