Grattis Caroline!

Du vann biobiljetterna med det här bidraget:

En vacker höstdag tar jag med mig sambon, våra tre döttrar och vovven ut i naturen. Vi packar en matsäck med varm choklad och limpmackor och har picknick vid sjön. På hemvägen plockar vi med oss färgglada löv, kottar och annat vackert som hösten bjuder på och sedan fortsätter höstmyset hemma med pyssel av våra fynd…

Jag gillar skog och pyssel så jag föll lite extra för ditt bidrag. Men alla hade bra bidrag! På hösten gäller det att mysa med något varmt i koppen och göra något tillsammans med familjen/vännerna.

Caroline, maila din adress till info@kathe.nu så skickar jag paketet så fort som möjligt så det hinner fram till fredag.

1 Comment

  1. Caroline
    16 October 2012 / 07:04

    Jippi! Vad glad jag blir! Ser fram emot ett biobesök i höstrusket :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.