Vinn biljetter till premiären av Hotell Transylvanien!

Sugen på bio i höstmörkret? Den 19 oktober har biofilmen Hotell Transylvanien premiär på biografer runt om i Sverige. Du kan vinna två biljetter tillsammans med ett aktivitetskit (t-shirt + textilpennor).

Skriv en kommentar senast måndagen den 15 oktober kl. 20:00 med ditt bästa höstmystips! Vinnaren utses någon timme därefter.

6 Comments

 1. Karin
  14 October 2012 / 21:12

  Mitt bästa höstmys är att koka en kanna te, värma några bullar från frysen, ta fram de största och finaste temuggarna och tända värmeljusen. Sen kan man gärna titta på Morden i Midsommer till.

 2. Caroline
  15 October 2012 / 09:06

  En vacker höstdag tar jag med mig sambon, våra tre döttrar och vovven ut i naturen. Vi packar en matsäck med varm choklad och limpmackor och har picknick vid sjön. På hemvägen plockar vi med oss färgglada löv, kottar och annat vackert som hösten bjuder på och sedan fortsätter höstmyset hemma med pyssel av våra fynd…

 3. Birgitta
  15 October 2012 / 12:13

  Mitt bästa höstmys den här hösten har jag haft tillsammans med min lilla dotter, först har vi bakat något gott (och enkelt) som kolakakor eller chokladbollar, sen har vi haft picknick på en filt framför tv:n samtidigt som vi har sett på barnfilm, mysigt som bara den 🙂

 4. Jennie
  15 October 2012 / 13:13

  Hej!
  Här kommer ett höstmystips från mig.

  Tända en brasa i kaminen och spela sällskapspel och umgås hela familjen.

  /Jennie

 5. Gunilla
  15 October 2012 / 18:12

  Hej!

  Ett höstmys som barnen och jag gillar är att gå på en mysig marknad i min hemby, köpa varma brända mandlar att mumsa på (det blir inga över till dagen efter när vi är i farten), handla något annat “fynd” att vara glad över, träffa gamla vänner och hälsa på tjocka släkten efter marknaden. Då blir vi ompysslade av mormor och får god mat och fika framför tv:n. Härligt sätt att tillbringa en höstdag på!

  Kram/Gunilla

 6. Aisha Johansson Molin
  16 October 2012 / 17:03

  Mitt bästa höstmys är att ta med hela familjen ut i skogen och gå på en härlig höstpromenad, plocka lite vackra löv och sedan grilla korv ute i skogen. Det är mysigt och uppskattat av såväl liten som stor.

  /aisha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.