Så här tycker jag om Gilda Cosmetic

Här ser ni den oljebaserade rengöringen, återfuktande ansiktsvatten i praktiskt pumpflaska och balanserande dagkräm.

AHA-mask!

20120930-223633.jpg

AHA Gel som jag har använt som serum under dag- och nattkräm.

Jag har använt produkterna ovan från Gilda Cosmetic i flera veckor och måste säga att det är bra produkter. Jag brukar direkt kunna avgöra när jag testar hudvård, om det är något för min hud eller inte, och jag kände direkt att Gilda Cosmetic är ett märke som passar mig. Andra märken jag gillar och har använt länge är t.ex. Decleor och mene&moy. Jag gillar lugnande vård med vårdande, lätta oljor och effektiva produkter med syror som håller min ibland reaktiva hud i schack. Målet är en slät och återfuktad hud med så lite linjer och finnar som möjligt.

Rengöringen är inte på något sätt fet trots att den är oljebaserad och passar bäst på den normala till den småfeta huden. Den är mycket dryg och lätt att dosera.

Ansiktsvattnet är bra, varken uttorkande eller för fuktgivande så att jag får orenheter, och jag gillar verkligen pumpsflaskan. Det är annars lätt hänt att ansiktsvatten tar slut i en rasande fart.

Krämer är ett gissel. Min hud reagerar lätt om det är något som inte stämmer, antingen blir jag torr eller småfinnig. Den här krämen ger en fin balans. Den passar inte den allra torraste vinterhuden, men annars är det en bra allround-kräm.

AHA-masken har jag blivit beroende av. Under ca 10 minuter har den fått verka några gånger per vecka, oftast två, och efteråt är huden märkbart renare och fräschare.

AHA-gelen är min absoluta favorit bland dessa produkter, men också den dyraste. Jag använder den under dag- och nattkrämen och jag upplever att den minskar linjer och förhindrar att porer täpps till.

Slutsats: Jag kommer att använda upp produkterna och köper gärna AHA-masken och AHA-gelen igen.

Produkterna finns att köpa i Gilda Cosmetics egen webbutik och priserna ligger på mellan 235 och 749 kr.

Tips! Just nu är det kampanj på AHA-masken så att den går att klicka hem för 255 kr.

1 Comment

  1. 12 October 2012 / 09:47

    Jag gillar också de produkter jag har testat från Gilda. De har verkligen produkter för alla. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.