Hudvård från Kahina Giving Beauty med arganolja

Snart kan jag recensera hudvårdsprodukterna från Gilda Cosmetic som jag har testat en tid, sen är det dags att sätta tänderna i tre produkter från Kahina Giving Beauty; rengöring, olja och dagkräm. Märket bygger på ekologisk arganolja som innehåller mycket E-vitamin. Som en extra bonus när man använder och köper produkter från Kahina Giving Beauty så går 25% av vinsten tillbaka till de kvinnor i Marocko som utvinner arganoljan. Det känns alltid bra när man bidra med något extra när man konsumerar. Jag kommer dock inte att ta hänsyn till detta när jag recenserar utan det är produkten jag fokuserar på.

Ska bli spännande att testa. Undrar om jag kommer att sakna AHA som Gilda Cosmetic använder sig av. Jag gillar AHA! Men jag överlever nog och kanske blir helt fast när det gäller arganolja. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.