Testar hårprodukter från Pureology och Toni&Guy

En bra inpackning ofta är a och o när man slingar eller blonderar håret men jag tycker att olja och serum som appliceras efter tvätt och inpackning i vått och/eller torrt hår också är viktiga produkter.

Just nu testar jag Precious Oil från Pureology som doftar underbart och är enkel att dosera i och med pumpflaskan. 125 ml kostar 320 kr.

Info jag fick med:

Pureology presenterar stolt: NYA Precious Oil – ett fulländat oljesystem speciellt framtaget för matta och spröda färgbehandlade hår.

Systemet består av schampo, balsam och mask med trippelverkande micro-oljor, samt Precious Oil Versatile Caring Oil, en
multifunktionell hårolja som hjälper alla typer av färgbehandlade hår att få maximal mjukhet, lyster och skydd. Precious Oil  Versatile Caring Oil är 100% biologiskt nedbrytbar samt silikon- och parabenfri. Den är även den första skönhetsprodukt som fått motta den åtråvärda GREEN SEAL-certifieringen för sina utomstående produkt- och miljöbevarande egenskaper. Avsaknaden av silikoner gör denna produkt drygare och mer kraftfull än traditionella håroljor – en droppe räcker till hela håret.

Jag testar också Glamour Serum Drops Shine & Anti-Frizz från Toni&Guy att ha i som ett sista steg. En pumpflaska på 30 ml kostar 130 kr.

Info jag fick med:

TONI&GUYs Glamourkollektion består av stylingprodukterna Spritz & Shine Liquid Mousse samt Firm Hold Hairspray och ett vårdande serum,  Serum Drops. Produkterna kostar 130-140 kronor styck och säljs exklusivt på Åhléns och Kicks.

Jag kan berätta mer när jag testat ett tag. Båda produkterna har nyligen eller ska lanseras. Jag tror de finns att köpa redan nu.

2 Comments

  1. 6 October 2012 / 16:11

    Åh, jag är supernyfiken på Pureology, både oljan och schampoo. Vågar tyvärr inte köpa utan att ha testat. Återkom gärna med vad du tycker om oljan.

    • 6 October 2012 / 16:20

      Ska testa den ordentligt och sedan ska jag skriva en recension. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.