Dagens outfit med halsband från Lindex Missoni

Ja, inte för att halsbandet från Lindex Missoni syns, så ni får scrolla ner. 🙂 Annat jag har på mig är kavaj från H&M, urringad t-shirt från Bobi, treggings från Esprit, prickiga strumpor från Happy Socks och jodphurs från Vagabond.

Jag tog en massa bilder idag men var rätt blank i ansiktet efter promenaden med barnvagnen så jag ser rätt trist ut på de flesta foton. Nästa gång ska försöka ta bilder innan jag blir blank och trist.

1 Comment

  1. 4 October 2012 / 23:58

    Dela med denna låt så budskapet skickas vidare. “Vi gillar olika”. Man kan dansa med vem som helst det spelar ingen roll vilken backgrund, hudfärg eller ålder man har.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.