Sen frukost

20121002-100257.jpg

Jag har börjat ta bort eftermiddagssömnen men det har bara inneburit att de är trötta hela eftermiddagen inklusive kväll och sover för länge på morgonen. Idag väckte de mig halv nio. Lyxigt kan tänkas, men det blir för sent och då hinner vi inte allt innan storerbror ska hämtas på skolan.

Vi är precis klara med frukosten!! Nu blir det lek i vardagsrummet medan jag gör mig i ordning. 🙂

2 Comments

 1. Eva
  2 October 2012 / 11:15

  Nu blev jag nyfiken, då jag har en son som är bara lite yngre än dina tvillingar. Om em-sömn borta, då finns väl ingen sömn mitt på dagen kvar? Trodde em-sömn var den sista man tog bort. Hur många timmar sover de på natten? Sover de sen något på dagen?

  Min son sover ca 19.30-6. Efter lunch blir det på dagis ca 1,5 timme, hemma på helgen 2-3 timmar.

  • 4 October 2012 / 20:41

   Det är nog lite olika skulle jag tro. Just nu ser det ut så här: Går upp vid åtta, sover strax innan lunch ca 45 min-1 timme och på eftermiddagen sover Hektor en halvtimme, Chloe klarar sig bättre utan em-sömnen. Ibland är Hektor också vaken på em men då blir kan riktigt trist på kvällen. 😉 De somnar någon gång mellan halv nio och halv tio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.