Heta kräftstjärtar med färsk pasta

20121001-125905.jpg
Foto: Dagens goda lunch som är rester från igår.

Igår kokte jag färsk tagliatelle och gjorde en pastasås på grädde, lite citron, salt, svartpeppar, finhackad röd chili, finhackade vitlöksklyftor, hummerfond och en burk avrunna kräftstjärtar. Så gott och enkelt!! Googlade och gjorde en egen mix av recepten jag hittade. Nästa gång ska jag göra det en lördagkväll, byta ut citronen mot vitt vin och kanske ta ett glas till.

OBS! Kräftstjärtarna ska bara precis ljummas i såsen när pastan är klar.

4 Comments

  1. 1 October 2012 / 12:24

    Åh så gott! Precis en rätt i min smak 🙂

  2. 1 October 2012 / 14:52

    Åh vad gott det låter!

Leave a Reply to Käthe Nilsson Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.