Middag med kyckling, parmesankräm och sojabönor

20120928-185725.jpg
Foto: Jag var för hungrig för att kunna ta bilden innan ätning. Men ni har väl fantasi? 😉

Jag måste bara tipsa om dagens middag för den var så god. Kycklingfiléerna tillagade jag i ugnen i förmiddags med salt, citronpeppar, lite flytande honung, olivolja, pressad citron, vitlök och färska rosmarinkvistar. Ikväll gjorde jag parmesankräm av ca 1 dl riven parmesan, vitlök och 1 dl cremé fraiche samt salt och svartpappar. Till detta kokte jag sojabönor (finns frysta) och därefter kryddade jag dem med flingsalt. Underst lade jag en grund med mixad färdigsallad, rödlök och majs (på burk).

Supergott och mycket protein!

4 Comments

  1. Josefin Ö
    28 September 2012 / 19:53

    Åh, låter jättegott, det måste jag prova.

  2. Carro
    29 September 2012 / 10:52

    Mums! Det måste jag prova!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.