Hur ser min blogg ut?

Jag tycker att t.ex. teckenstilen så annorlunda ut än vanligt, knasig. Hinner inte fixa det nu men får ta itu med det i helgen. Hur ser bloggen ut för er? Kanske ska passa på att förnya designen… Någon som kan tänka sig att designa om bloggen åt mig? Det är WordPress jag använder.

God natt! 🙂

2 Comments

 1. 27 September 2012 / 23:59

  Teckenstilen? Times New Roman, ser det ut som. Vad brukar du ha för teckenstil då, om du tycker det ser annorlunda ut?
  Första gången jag surfar in här, så jag vet inte hur din blogg brukar se ut.
  Ha det gott!
  Trevlig helg!

  • 30 September 2012 / 20:42

   Något med jämn kant, så det blir mer läsvänligt på webben. Men jag tror jag lyckades ändra. 🙂 Tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.