Jag vill prova kettlebell

Jag vill införa något nytt och kul till min träning för att få den lilla extra gnistan. Eftersom jag tänker satsa mer på hemmaträning så funderar jag på ett införskaffa en kettlebell så småningom. 8 kg sägs vara bra att börja med och jag såg att Halens hade en för 329 kr. Fast jag kanske skulle leta upp en kurs först då jag hört att det är mycket teknik inblandat.

Någon läsare som tränar med kettlebell?

12 Comments

 1. 27 September 2012 / 09:08

  Hej och så kul att du vill börja med kettlebell och att du kikat in till oss 🙂 Stjärna i kanten att du länkar tillbaka till oss på så sätt hamnar du under senast bloggat på vår startsida samt direkt under produkten. På så sätt kan du locka våra kunder in att läsa just din blogg.

  Trevlig torsdag på dig önskar

  Anna från Halens

 2. Malin
  27 September 2012 / 09:33

  Jag har provat och som du skriver krävs det mycket teknik, jag förstod aldrig riktigt 🙂
  Sen kändes det ganska töntigt att stå och “jucka” inne på gymmet så det passar utmärkt för hemmaträning, lycka till!!

 3. 27 September 2012 / 11:15

  Kettlebell är toppenträning!!! Satsa på det tycker jag!!

  • 30 September 2012 / 20:43

   Vad kul att alla är positiva till det, nu blir jag ännu mer sugen!

 4. 27 September 2012 / 19:45

  Har testat på gymmet och tycker det e jättebra träning.

 5. Amanda
  28 September 2012 / 14:46

  Kom att tänka på dig igår när jag var på ÖB!:-) de säljer sådana för 99 kr! Kanske hade varit värt att testa om man fick det för mindre än en tredjedel av vad Halens tar!:-)

 6. Jennie
  28 September 2012 / 21:08

  Jag har tränat kettlebells i över ett år. Det är som du säger mycket teknik så det är bra att få instruktioner så att man gör rätt.
  Det är jätteroligt bra träning för hela kroppen. Det är viktigt att tänka på att kettlebellen har ett slätt handtag så att man inte får ont i händerna. Gå på ett gym och prova först innan du köper en kb.
  Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.