Vad jobbigt det blev med Lindex och Missoni

Nu ger jag upp. Mamma fick tag i en del men jag misslyckades fatalt. Synd, för jag hade peppat mig att klicka hem en klänning till mig själv. En sån där mogen klänning som går över knäna. 🙂 Ja, den med trekvartärmar och omlott.

Hur lyckades ni?

Uppdaterat!
Och ännu jobbigare blir det när man ser att folk inte ska ha grejerna själv utan lägger upp dem direkt på Tradera för att tjäna pengar. Blääääää!

14 Comments

 1. 25 September 2012 / 14:25

  Jag hade tänkt att försöka klicka hem en omlottklänning eller en annan med knyt i midjan. Dock har det varit så mycket reklam på nätet, på facebook och TV att jag tröttnat på plaggen innan dom ens fanns att köpa. Likadant med H&M Lana Del Ray. Jag har ju nästan bara kläder från H&M och Vila så det stör mig inte att det är massproducerat, men jag känner mig ändå “mätt” efter att ha sett kampanjerna. Missoni är väl visserligen klassiska plagg, men jag är kanske inte så klassisk av mig 🙂

  • 25 September 2012 / 22:33

   Ja, lite trött kanske jag också hann bli, fast i längden så gillar jag Missonis hysteriska mönster. 🙂

 2. Ella
  25 September 2012 / 14:58

  Var i butik i min stad vid lunch & det var helt utplockat. Dessutom var vuxenkläderna inte så fina som jag trott. Blev en sparkdräkt & kofta till dottern. Finast var nog förresten handskarna i skinn/stickat men jag tyckte det var för dyrt med 399. Får se om jag ångrar mig 🙂

  • 25 September 2012 / 22:33

   Känns bättre om vuxenkläderna inte var så snygga live. 🙂

 3. M
  25 September 2012 / 15:50

  Bor i Kristianstad och var inne på lunchen och köpte en tröja, och en klänningstunika när jag slutade kl fyra. Vissa saker hade nog kommit tillbaka som returer kunder lämnat! Bägge plaggen passade och var jättefina, kan tänka mig en runda till imon, klänning till barnbarnet i såfall! Nätet verkade hopplöst enl kollegorna .

 4. Linda
  25 September 2012 / 16:42

  Bor i en liten så det var bara jag o 10 st till där när dom öppnade, köpte klänningen utan ärmar (omlotten såg inte klok ut på mig)den lila koftan, stora halsduken, o smycken känner mig nöjd:D

 5. Maria
  25 September 2012 / 19:55

  Jag känner precis som du! Blä! Börjar det inte bli lite uttjatat med alla märken som ska samarbeta med lågpriskedjorna? Folk blir helt skogstokiga och bara sliter åt sig allt. Om det inte passar eller de inte ens gillar plagget bryr de sig inte om. Jag börjar må dåligt över denna märkesfixering som råder nu. Vi slickar deras fötter vad de än gör. Är det inte coolare att hitta nåt litet udda märke med nån slags filosofi som inte varannan människa springer runt i. Att hitta märkeskläder är ju ingen utmaning precis.

  • 25 September 2012 / 22:34

   Bra tanke, speciellt detta: Att hitta märkeskläder är ju ingen utmaning precis. 🙂

 6. Lina
  30 September 2012 / 06:09

  Lindex på Burlövs Center har jättemycket barnMission kläder kvar. Även lite lite smycken och vuxenkläder, jag var där igår! 🙂 Värt ett besök 🙂

 7. carro
  1 October 2012 / 13:30

  finns ganske mycket kvar i butikerna, iallafall i Borlänge 🙂

  • 4 October 2012 / 20:44

   Kanske finns lite kvar i Trelleborg då. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.