Sponsrad video: Hey I like your style – Möt Isabella, Linda och Mona

 

Kolla in senaste höstnytt från KappAhl. Så här skriver de om videon:

När vi på KappAhl stod inför att lansera vår stora höstkampanj valde vi att börja med att fokusera på tre väninnor som vi valt med omsorg. Tre härliga kvinnor mitt i livet, och på köpet deras familjer, släkt och vänner. Alla symboliserar de KappAhls olikheter inom målgruppen. De bor på samma gata och har blivit allra bästa vänner, men egentligen har de ganska olika syn på mode och trender. En är medveten och passionerad, en annan praktisk, medan en tredje älskar oändlig variation. Följ oss på KappAhl.com.

4 Comments

  1. Anna L
    24 September 2012 / 21:50

    Eh, väninnor..?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.