Lördagens outfit som bröllopsgäst

Det brukar gå ganska bra att ta bilder med min iPhone, men det verkar ha hänt något med den för en del bilder har blivit riktigt suddiga. Jag börjar med det väsentliga ;), tårtan var gjord av browniebotten, jordgubbsmousse och champagnemousse. Gott!!

Jag hade på mig en klänning från H&M, sjal från Dagmar, mammastrumpbyxor (!), väska från Caia of Sweden, skor från Vagabond. Halsband med liten nyckelpiga, armband från H&M och Tokyo Jane och klocka från La Redoute. När jag körde bil bytte jag till boots från La Redoute. Och när vi skulle gå en bra bit på en brygga till festlokalen hade jag, tack och lov, mössa, höstjacka och mina nya UGG. Så det blev hela tre skobyten. 🙂

Anledningen till att det blev mammastrumpbyxor är att jag tyckte det var onödigt att köpa nya, men det visade sig att vara ett smart drag, perfekta när man äter många rätter. *haha*

5 Comments

 1. Anna
  23 September 2012 / 13:01

  du var jättefin!

 2. Mita
  23 September 2012 / 13:40

  Så vacker och elegant!

 3. Eva
  23 September 2012 / 18:13

  Så snyggt!!!!

 4. Elin
  23 September 2012 / 23:50

  Vilken fin klänning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.