Klippa långt hår själv

klippa eget hår själv

Jag har hittat många tips när jag har googlat frisyrer, blondering och nyansering. Här är en video som visar hur man själv kan klippa sitt långa hår. Kanske en räddare i nöden? Vågar du testa?

ANNONS:

Uppdaterat!
Kan berätta att jag testat att klippa det själv och det funkade faktiskt riktigt bra. Ju längre håret är – desto lättare är det att klippa själv.

9 Comments

 1. 21 September 2012 / 22:20

  Hihi, nej, aldrig! Och nu är det inte långt längre heller efter ett besök hos frissan igår 🙂

 2. Elin
  22 September 2012 / 00:37

  Jag brukar klippa kluvna hårstrån ett och ett när jag inte har annat för mig, har alltid gjort så 😀 Brukar toppa lite på det hår som är uppklippt också, men att få till en jämn hårlinje bak kan jag inte 😉

  • 24 September 2012 / 10:32

   a fram har jag också klippt mig men vågar inte bak.

 3. C
  22 September 2012 / 08:24

  Nej där går gränsen 🙂
  Var ett tag insnöad på “balsammetoden” och försökte då göra det de kallar “search and destroy”, precis som tjejen skriver här ovanför, att man letar kluvna strån och klipper ett i taget. tanken är då att få håret att växa så långt som möjligt. Grejen var ju att jag hade så himla många kluvna toppar att frisören blev helt konfunderad när jag kom dit nästa gång, han höll upp håret mot ljuset och visade några väldigt långa, glesa testar och en synlig avklippt linje mitt i håret :-).
  Kanske skulle våga testa om jag hade haft riktigt långt hår och en väldigt bra sax!

  • 24 September 2012 / 10:31

   Ja, samma här, på riktigt långt hår som är lite uppklippt.

 4. Elin
  22 September 2012 / 10:55

  Ja, på mitt lite kraftigare hår är det inte fråga om så många hårstrån och bara det kluvna, en cm på sin höjd, så märks inte 🙂

 5. 26 September 2012 / 17:14

  Jag toppar mitt hår själv, men vet inte hur stor nytta det egentligen gör då jag inte har någon ordentlig hårsax.. Borde kanske försöka fynda en på eBay.. Men det ser ju åtminstone fräschare ut ett tag.. Jag gör dock inte riktigt som tjejen i videon, utan såhär: http://crazy-nails.blogspot.fi/2009/02/dags-att-toppa-haret.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.