Vad ska jag ha på mig på bröllopsfesten?

Testade kläderna idag så jag slipper springa upp och ner och slänga på mig något som råkar ligga främst i garderoben när vi ska iväg på bröllop i helgen. Det blir klänningen jag tänkte mig tillsammans med accessoarer och skor i bruna nyanser. Ja, även naglarna blir höstigt mörkbruna. Jag brukar inte använda hudfärgade nylonstrumpor men återupptäckte dem idag. Gillar verkligen nylonstrumpbyxe-effekten. Det enda negativa är att de inte är särdeles bekväma.

Mamma klippte mina toppar idag och jag blev sugen på att klippa mer. Är ganska redo för en längre page. Förr eller senare… Har alltid gillat långt hår men börjar tröttna. Och extensions känns bara blä. Ska det vara långt ska det vara på riktigt annars kan det vara.

6 Comments

 1. Carro
  21 September 2012 / 02:04

  Det såg snyggt ut! Håller med dig om strumpbyxor, obekväma men kan bli snyggt om dom är hyfsat matta.

  • 21 September 2012 / 17:56

   Ja, för glansiga och ljusa gör ingen glad. Tack för påminnelsen. 🙂

 2. Elin
  21 September 2012 / 19:19

  Jag fick tipset att köpa strumpbyxor i större storlek, och dom var väldigt mycket bekvämare än vanliga M som jag brukar ha på byxor 🙂

 3. 22 September 2012 / 02:51

  Ser jättefint ut, mysigt med bröllop 🙂
  Kika in min längre page om du vill ha lite hårinspo, blev jättenöjd med att klippa “kort”! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.