Hur det går…

Efter två timmar har jag tvättat av gelen med fruktsyror och fötterna känns fantastiskt rena som efter en pedikyr. Det ska börja fjälla om ca en vecka och därefter sägs fötterna bli babylena. Har faktiskt inte läst en enda dålig recension av Baby Foot så mina förväntningar är hööööga.

Har du testat Baby Foot?

Baby Foot finns att köpa hos t.ex. Eleven och Nelly för 249 kr.

4 Comments

 1. linnea
  10 September 2012 / 08:59

  Finns ännu billigare på ullared om nån har vägarna förbi 🙂

 2. Anki Nielsen
  10 September 2012 / 20:28

  Hej Käthe!
  Jag har provat Baby foot och inte fått något resultat alls. Mina fötter fjällade inte det minsta! Så nu är jag supernyfiken på att följa vad som händer – om det händer något med dina fötter! Väntar med spänning!

  • 10 September 2012 / 20:40

   Du kanske hade babylena från början? Jag hoppas det funkar för mig, lovar att berätta hur det går. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.