Snyggt med leopard

Inspireras av YSL och Alexander McQueen hos Net-a-Porter och klicka sedan hem budgetvarianten hos Nelly. Nu blev jag sugen att ta fram min gamla leosjal från H&M. Den är mindre i mönstret men fin ändå. Jag ska ha en från La Redoute också.

Gillar ni leopard (=eller har vant er)?

Leopard är något som alltid återkommer och det kan se både tacky och dyrt ut. Tacky om det kombineras med för kort kjol, för urringat linne med leopardmönster och rosa hår (för att hitta på något) och mer klassiskt och snyggt i form av en sjal på en proper klädsel. Köp billigt och tänk dyrt!

2 Comments

  1. 7 September 2012 / 10:55

    Ja, jag gillar det! Har ett linne från Zara som är en favorit just nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.