Användbara plagg

Jag beställde tidigare spetsiga skor från Vagabond hos Zalando och i helgen klickade jag akut hem gummistövlar till alla barnen. Kom på att jag glömt köpa gummistövlar när det ösregnade förra veckan. Inte så poppis när det regnade för någon dag sedan och det inte fanns stövlar som sig bör. 🙂

Nu i efterhand hittade jag mer fint. Typiskt! Fast jag ska ändå inte beställa. Men jag kan ju tipsa er! 🙂

Jag hittade den här lila skinnjackan (av syntet) från Only för bara 359 kr. Ursnygg i höst tillsammans med orange! Jag tänker mig den här färgsprakande stilen.

Tips! Köp först en skinnjacka i en basfärg som passartill mycket och välj sedan en i en knalligare färg som du passar fint i.

Här är en till jacka som är mycket användbar – en parka. Kanon med olivgrön eller militärgrön färg som inte fläckarna syns på så lätt. Denna har kostar 539 kr men finns nu att klicka hem för 269 kr. Ett klipp skulle jag vilja påstå!

Tips! Jag tycker den här jackan är lika fin till vardags med barnen som över den lilla festklänningen.

Jag tillhör den lilla skaran (om det finns fler?) som gillar att köpa basplagg, sådana plagg man kan kombinera med mycket. Här är en beige blus från Vero Moda som kostar 319 kr. Den finns i blått också. Beige blir ju dessutom trendigt våren 2013 tillsamans med benvitt enligt bl.a. tidningen Elle.

Tips! Jag hade kombinerat med en svart vid kjol, en söt väska och ett par enkla, klassiska pumps.

Det här linnet från Casall ser helt perfekt ut och gör förmodligen träningen till en fröjd. Löst i modellen och med en snygg rygg. Det kostar 599 kr. Lite saftigt kanske men snyggt helt klart. Jag föredrar linnen så att man kan se pyttemusklerna jobba. Blir lite mer taggad då när jag ska träna. 🙂 Var förresten över två veckor sedan jag tränade sist. Längtar som fasen!

Tips! Ett svart träningslinne passar till allt och känns alltid rätt.

Det är så smidigt att köpa kläder online när man är småbarnsmamma! Handlar nästan allt på nätet/i webbutiker eftersom det sparar tid. Gör ni också det?

2 Comments

  1. C
    5 September 2012 / 17:04

    Stövlarna hittade hit idag!
    Jättenöjd, superfint skick! Och roligt på posten – “har du köpt gummistövlar?” frågade kassörskan glatt efter det avslöjande paketet ;-). De passade fint och jag är så nöjd, så nöjd över mitt kap.
    Ha en fin kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.