På plus

Så skönt att efter en dag redan vara i kapp trots helgen. Det trodde jag inte i morse. Liten stund framför datorn och sedan ska jag testa att lägga mig tidigare. Men det är svårt, för det är så skönt att vara uppe själv när alla sover gott. 😉

Kom ihåg-lapp till mig själv: Flytta Nintendo Wii till hobbyrummet, göra upp ett träningsprogram som passar mitt hemmagym, röja i klädkammaren och ta fram stora sonens gamla vinterkläder, ta bort onödiga saker och fixa förvaring i hallen inför vintern.

2 Comments

  1. Bina
    28 August 2012 / 09:08

    Passa på att lämna in barnkläder till Börringebarnens barnloppis den 16 september. De säljer mot 20 procents provision;-)

    • 29 August 2012 / 19:16

      Kanon, så slipper man att sälja själv. Är det H&M eller märkeskläder som säljer bäst?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.