Inspirerande


Foto: Några dagar innan tvillingarna tittade ut i vecka 38+.

Har ni kollat in Cecilia Blankens magrutor? Coolt och snyggt! Jag har svårt att tänka mig att jag skulle lyckas få magrutor efter en tvillinggraviditet (och navelbråck?) fast det kanske är dumt att inte ens försöka? Jag är ju väldigt glad över att kunna ha vanliga kläder för det trodde jag inte att jag någonsin skulle kunna ha igen då min mage var enorm!

Men jag får sluta amma först för jag kan inte riktigt äta som jag vill än. Jag slabbar i mig mängder med mat och diverse onyttigheter för att hålla vikten och då blir det inga magrutor heller. Men kanske senare i höst. Ska sätta ihop ett bra program i mitt hemmagym med fokus på mage och rumpa.

Har du några träningsmål i höst/vinter?

Jag är också väldigt glad och tacksam över att kunna röra mig och träna ganska obehindrat. Jag njuter av fulla muggar av att inte vara gravid med twins. *hihi*

6 Comments

 1. Anna O
  27 August 2012 / 04:52

  Är imponerad av dig som verkar kunna ha så många bollar i luften! Ta hand om tre barn, träna, blogga, fixa god mat osv, osv :-). Så magrutor får du säkert med ;-). Jag kör plankan nu (igen) och ska även börja träns på Friskis. Joggar och promenerar nu, men vill ha lite mer träning.
  Sen är det skönt att höra att du ammar “fortfarande”. Det gör jag med (bara kvällar iof sig) och min tjej är väl 1 månad yngre än dina twins. MEN, när man vill sluta??? Har du tips på hur man gör det smidigt :-)?

  • 27 August 2012 / 22:16

   Jag slutade vid 13 månader sist och en månad innan kändes det “omöjligt” att sluta amma, men det gick hur fint som helst. Minns inte vad jag gjorde men han var nog redo att sluta då. Jag upplever det som mycket svårare nu. Ska en ammas så vill båda ha och helst ska de komma före den andra också plus att jag ammar på nätterna också. Helt galet, men det löser sig väl. Vill gärna sluta amma i höst för nu känner jag mig klar med det.

   • Anna O
    28 August 2012 / 07:51

    Ja, gud ja, jag har fullt upp med en som är inne i en “snuttperiod” igen och vill amma OFTA nattetid. Nu har hon precis börjat på förskolan så jag ska inte sluta riktigt än för hon behöver nog tryggheten ett tag till. MEN, känner mig också rätt färdig så snart så ;-)! Hur det nu ska gå!! 🙂 🙂 :-).

    • 29 August 2012 / 19:16

     Fast det kan vända fort så rätt som det är har vi lyckats. 😉

 2. 27 August 2012 / 20:24

  Inga träningsmål nu i höst/vinter då jag ska ha barn i november, men till våren 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.