Lördagens outfit

Jag har på mig blus från Vila, kavaj från H&M Trend, treggings från Esprit, väska från Thyme for Ginger och skor från Hope. Älskar mina skor som jag äntligen kan ha! Vågade inte ha dem innan de var sulade.

9 Comments

 1. Eva Magnusson
  26 August 2012 / 10:50

  Snyggt! /Eva

 2. C
  26 August 2012 / 14:02

  Supersnyggt! Roligt med rött till kräftis :-).

  • 26 August 2012 / 21:08

   Tack! Ja, jag tänkte att rött var passande. 🙂

 3. Pernilla
  26 August 2012 / 14:51

  Hej Käthe,

  Jag ska på en fest med tema aktuellt mode till helgen. Känner att jag inte har riktigt koll på vad jag ska satsa på för klädsel då.. har du några tips på vilken typ av outfit eller accessoarer jag ska satsa på?

  • 26 August 2012 / 21:07

   Om jag tänkter på mode just nu så kommer detta spontant: topp med peplum, snäva byxor som slutar vid ankeln och öppna sandaletter med ankelrem och en rem över vristen. När det gäller håret så engångsfärga hårbottnen mörk (ombré) eller spraya hårtopparna i en klatschig färg. Hoppas det var till hjälp. 🙂 Om du vill klä dig höstigt så blanda vinrött med t.ex. orange.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.