Tisdagens outfit

Jag har på mig t-shirt från Acne, jacka från Culture, treggings från Esprit, sandaler från Vagabond och glasögon från Dolce & Gabbana.

Fortfarande “semesterlunkskläder” trots att det inte är semester. Det var ingen chock alls att komma tillbaka till vardagsrutinerna igen. Det var helt ärligt ingen skillnad alls. Fördelen med att ha tvillingar (=mycket rutiner). *haha*

Det är så friskt och skönt väder idag utan att för den skull vara kallt. Ska börja rota fram fler höstkläder och lägga undan sommarkläder och samtidigt rensa ut. Är det lönt att lägga ut sommarplagg och -skor på Tradera? Kanske smartare att köra på höstkläder? Hur gör ni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.