Sponsrad video: Jeans hos KappAhl


Har ni sett KappAhls senaste video om deras jeans? Jag blev sugen på modellen Emma superstretch för bara 199 kr. Passar min nya budget perfekt. Jag har ett par mörkblå från Gina Tricot men dessa är något ljusare vilket kan vara bra när man vill variera sig.

Annars är det fint med bootcut också. Jag har inga passande bootcutjeans just nu. Dessutom tycker jag att spetsiga skor och bootcut är snyggare än smala jeans och spetsiga, platta skor. Någon som vet hur storlekarna är på jeansen hos KappAhl?

Någon jeansmodell du föll för?

3 Comments

  1. 24 August 2012 / 02:13

    Jag har ett par “Magic” från Kappahl i strl 36, vilket jag har i nästan alla andra nederdelar som inte har tumstorlek 🙂 Skulle alltså säga att de är helt normala!

  2. Ani
    28 August 2012 / 20:51

    Jag köpt dessa “emma” idag, skulle nog säga att det är normala till ev liiite stora i storleken, men kan ju vara genom stretchen de upplevs så.. Lyckades klämma mej i ett par 38or, men normalt har jag 40 i byxstorlek 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.