Bröllopskläder fixade

20120822-191102.jpg

Jag slängde den här klänningen i tvättmaskinen för en kvart sedan. Tyckte först att jag inte hade något att ha på mig på bröllopet i september men så kom jag ihåg den här klänningen jag köpte för lite mer än två år sedan på H&M. Är det somrigt matchar jag med nougatfärgade pumps från Vagabond, annars kör jag på svarta. Väska och sjal/festjacka är inte bestämt än men det känns superbt att själva grunden är klar.

4 Comments

  1. Eva Magnusson
    22 August 2012 / 21:20

    Det blir jättesnyggt! /Eva

  2. 23 August 2012 / 18:07

    Vad bra att hitta kläderna i sin egen garderob. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.