På måndag smäller det

Idag var det förmiddagsträff med barnens nästkusin och avslutning på simskolan. På måndag är sommarlovet över och skolan börjar igen. Dags för nya rutiner och höstförkylningar. 😉 Imorgon ska vi ladda upp med nässpray och Alvedon. Jag ser faktiskt fram emot nya utmaningar, det ligger i min natur. Hösten är dessutom min favorittid.

Jag hoppas kunna bjuda på en blogg med extra många bra modebudgettips blandat med vardagsliv. Det närmaste året har jag ansökt om och fått beviljat vårdnadsbidrag som innebär en ganska stram budget vilket jag hoppas ska genomsyra bloggen. Jag har dock som mål att jobba ca 25% och om det blir genom bloggen eller på annat sätt är inte klart än.

I vilket fall är ni varmt välkomna att följa min blogg om hur det går – fungerar det att ta hand om tvillingar, samtidigt jobba lite, få till någon fin outfit ibland och hitta smarta modefynd?

2 Comments

  1. Bina
    18 August 2012 / 07:43

    När jag först hittade till din blogg upplevde jag att den innehöll mer fynd för en liten peng, än den gör idag. Tillbaka till rötterna;-)

    • 18 August 2012 / 18:00

      Precis! 🙂 Tycker att alla bloggare har bllivit mindre budgetshoppande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.