Piffning pågår


Foto: Silverschampot fick verka i ca 5 minuter.

Det är dags för mig att sensommarpiffa mig. I förrgår började jag med blonderingssprayen. Idag blev det ett silverschampo från Disp (se bilden) och inpackning. Nästa gång jag tvättar håret kör jag en omgång blonderingsspray igen. Jag tycker inte den verkar slita så mycket. Inte än i alla fall. Jag använde den mest på utväxten så lite borde håret tåla. Utväxten är så mycket bättre, inte alls lika påtaglig och mörk som innan. Kommer dock att behålla den något mörkare för ett naturligt resultat. Jag är inte ute efter en blond peruk. 😉


Foto: Jag tycker det redan syns att utväxten smälter in bättre med det andra håret. Jämför med min profilbild.

Jag fick blodad tand och fortsatte ikväll med att plocka brynen och färga fransarna blåsvarta.

Nästa steg är att boka en klippning av topparna (har ett presentkort från La Redoute jag måste nyttja innan september), göra en ordentlig djuprengöring av ansiktet inkl. ånga, bleka tänderna en omgång för uppfräschning, peela och BUS:a hela kroppen och måla fingrar och tår. Sedan kommer jag att känna mig piffig och redo inför hösten.

Fler som piffar? 🙂

P.S. Jag har fetmarkerat mina piff-tips om ni vill ta efter mitt upplägg. Jag garanterar att ni kommer att känna er finare. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.