Kvällstrött

20120814-222845.jpg

Jag är avsminkad, har ätit den obligatoriska kesellan och borstat tänderna. Barnen sover och nu är det läge att äntligen få slappa i soffan och bläddra i modetidningar. Men vad händer? Jo, jag är så astrött att jag inte orkar vända ett blad. Att man aldrig lär sig. 😉

Kan rapportera att blonderingssprayen verkar göra sitt jobb. Mindre markant utväxt och imorgon gör jag om proceduren för att nästa gång avsluta med silverschampo som får verka extra länge samt en krämig inpackning.

2 Comments

 1. 16 August 2012 / 08:02

  Hej
  Jag läser din blogg varje dag och tycker du ger mkt bra tips m.m. Fin och intressant blogg
  Nu undar jag vad menar du med den obligatoriska kesselan – jag är alltid så hungrig på kvällen och undrar kanske det är ngt för mig.

  • 18 August 2012 / 17:59

   Jag mixar/mosar kesella och halvfrysta hallon och toppas med mandlar. Gott och bra på kvällen innan man lägger sig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.