Jag vågade

20120813-202950.jpg

Blev akut trött på min utväxt, gick till Coop och köpte blonderingsspray och så kräver jag tumhållning från er att det blir OK. 🙂

Har ni testat blonderingsspray? Hur blev det?

8 Comments

 1. M
  14 August 2012 / 07:57

  Jag har testat för längesedan, det sliter på håret. Frisörerna brukar skälla när man använt det!! Var måttfull det bleker ju under längre tid än om du färgar på vanligt sätt.

  • 15 August 2012 / 21:21

   Jag lovar att ta det lugnt, tack för varningen!!

 2. 14 August 2012 / 13:19

  Ta lite bara och inte så ofta. Frisören tyckte det såg bra ut när jag var och klippte mig och hade blondsprayat utväxten. Håller tummarna. Kram

  • 15 August 2012 / 21:21

   Lovar att vara försiktig. Just nu gillar jag sprayen väldigt mycket. 🙂

 3. elin
  15 August 2012 / 00:22

  oj…ta de lugnt me den där. Jag använde den ett par ggr e sommar för några år sen. Fick så mkt beröm för min snygga blonda nyans. Men sen gick håret av i fram efter några veckor/månader….så mitt råd är att va försiktig….

  • 15 August 2012 / 21:19

   Tack! Jag lovar att ta det lugnt. 🙂 Hur många gånger sprayade du?

 4. Cattis
  23 August 2012 / 21:01

  Lite sent på men…Jag har kört den blondesprayen ett par år och varit helnöjd både med utseendet och pengarna jag sparat : ). Har t o m fått beröm flera gånger av hårfrisör som tyckt jag haft snygg färg och trott det var gjort på salong. Knepet är nog att ta lite åt gången i utväxten och inte över hela håret. Jag brukar upprepa ca 2 schamponeringar efter varandra och sen gör jag uppehåll ett bra tag.
  Nu har jag spenderat och gjort helmakeover på salong med slingor och klipp men det gick bra och mitt hår klarade sig bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.