Dagens utflykt

Det är så roligt nu när tvillingarna börjar komma upp i en ålder när de uppskattar utflykter på ett helt annat sätt än tidigare, även om Chloé inte är helt förtjust i för långa bilturer. Idag tog vi oss till Ystad Djurpark och det hade hänt massor där sedan sist. Jag var där för kanske 3-4 år sedan och nu fanns hö för barnen att hoppa i, egen byggnad för lantraser och annat smått och gott. Nästa gång tar vi med badkläderna för det missade vi. Picknick har det blivit mycket av i sommar och så även idag. Mysigt tycker hela familjen.

Inget regn och omväxlande soligt är perfekt djurparksväder!

Bildbevis! 😉

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.