Höstens snyggaste stövlar

Höstens snyggaste stövlar kommer från See by Chloé och finns att klicka hem hos Tintin Style. Jag är väldans kär i dem men de kostar strax under 5000 kr så jag får släppa dem. Någon annan förmögen person får klicka hem dem.

Mina svarta stövlar från Vagabond är inte så tokiga ändå. 😉

4 Comments

 1. 15 August 2012 / 14:58

  De här är snyggare än Givenchys i samma stil, men nej jag tror dina egna är mkt snyggare. Har sett Givenchystövlarna på Sofi Fahrman och jag tycker ärligt talat inte att det ser klokt ut, speciellt till shorts som hon hade. Sen får de vara hur hippa de vill.

  • 15 August 2012 / 21:19

   Men det är så snyggt med det extra skinnet. Men mina Vagabond-stövlar duger förstås. 🙂

 2. Elias Granqvist
  2 September 2012 / 12:33

  Smaken är delad. Jag tycker att de här stövlarna är bland de fulaste jag har sett. Det ser ut som om de är dolda under byxben.

  • 7 September 2012 / 22:38

   Ja, precis det jag tycker är snyggt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.