Alla vill skriva en bok

Jag med. Jag vill göra en personlig kokbok, en om tvillingar med många användbara tips, en roman (påbörjade den ikväll), en faktabok med ett hemligt ämne med en annan tjej och en bok för barn om IVF (har inte hittat en sådan bok, någon som har sett?). Jag gissar på att kokboken och barnboken snabbast blir klara. Ja, nu jäklar är jag på g, nu eller aldrig. Hur svårt är det att få ut en bok? Någon som vet? Annars får jag ge ut den själv, för ni lovar väl att köpa? 😉 *haha* Klicka på gilla i så fall.

Uppdaterat kl. 18:54
Kom på att jag vill ge ut en poesibok också. Har färdigt material men vet inte om jag vågar.

2 Comments

  1. Anna L
    19 July 2012 / 19:50

    Klart du ska ge ut poesi! Jag tr
    or att du är bra! Go go go! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.